Nieuwe Vide zoekt nieuw pand

Iemand nog wat vastgoed over in Haarlem?

“Wij zoeken een pand! Eind 2020 moet wij uit ons huidige pand vanwege huurverhogingen op het Nieuwe Energie terrein. De expositie, mét alle kunstenaars en creatieve ondernemers zoeken een nieuwe locatie in Haarlem. Haarlem heeft een plek als Nieuwe Vide nodig. Naast een presentatie ruimte en studio’s zijn wij een platform voor beginnende kunstenaars. Zij krijgen budget om nieuw werk te produceren. In het pand ontstaan (interdisciplinaire) samenwerkingen, maar ook via de (inter)nationale connecties van Nieuwe Vide hebben wij een groot bereik. […]”

Nieuwevide.nl/programma/nieuw-pand

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*