Bekendmaking kunstenaars: Voorstellen tot Gemeentelijke Kunstaankopen 2020

De geselecteerde kunstenaars en vormgevers voor deze editie van de Gemeentelijke Kunstaankopen 2020 zijn:

Sadik Afraji, Leonardiansyah Allenda, Kristina Benjocki, Kasper Bosmans, Rowena Buur, Anna Dasović, Timo Demollin, Quinsy Gario in samenwerking met Mina Ouaouirst, Inas Halabi, Remy Jungerman, Natasja Kensmil, Sarah van Lamsweerde in samenwerking met Leroy de Böck en Alicia Hoost, DOMINIQUE (Dominique Latoel), Ahmet Öğüt, Wendelien van Oldenborgh, Our Polite Society, Pieter Paul Pothoven, Farida Sedoc, Ghita Skali, Evelyn Taocheng Wang, Jennifer Tee, Gilleam Trapenberg en Werker Collective

stedelijkmuseum.m2.mailplus.nl/genericservice/code/servlet/React?encId=I2yf3Fdn2SV9g7D&actId=419230&command=openhtml

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*