Vacature bij Plaatsmaken

Gelderland Biënnale 2019

Ook wel eens fijn, goeds nieuws. Plaatsmaken, de Arnhemse werkplaats voor grafiek, experiment en tentoonstellingen zoekt een bevlogen curator. Nou dat is makkelijk want dat bent u natuurlijk!

“We zoeken iemand die een jaarplan met een sterke programmatische invalshoek kan maken. Iemand die de stad, ecologie en actualiteit kan verbinden met de doelstellingen van Plaatsmaken. Lees ons beleidsplan hier [pdf]

Lijkt je dat wat? Stuur dan voor 15 mei je cv naar info@plaatsmaken.nl met ‘curator 2022’ in de onderwerpregel.

Plaatsmaken selecteert drie inzendingen om een eerste aanzet voor een concept te maken voor 500 euro.”

Plaatsmaken.nl/nl/tentoonstelling/open-oproep-curator-jaarprogramma-2022

(op de foto het regenboogje van Maria Roossen tijdens de vorige Gelderland Biënnale)

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*