HENK @ Logman

Uit de losse hand geschoten opbouwfotos van de tentoonstelling HENK, de finale tentoonstelling bij Galerie Henk Logman. Henk Logman is 10 maart overleden. HENK wordt een passend eerbetoon in de vorm van een eclectische tentoonstelling van betrokken kunstenaars. “Een beetje rauw en in beweging want bij verkoop worden de aanwinsten ter plekke verpakt en meegenomen.”

logman.gallery

Alle timeslots voor dit weekend zitten helemaal vol. De galerie gaat daarom één extra dag open om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven de tentoonstelling HENK te bezoeken. Dat zal aanstaande dinsdag 27 april (Koningsdag) zijn waarvoor weer timeslots gereserveerd kunnen worden via de website logman.gallery.

Opbouwfoto’s Lydia van Oosten waarvoor dank.

Officiele foto’s volgen later. Hier in eerste instantie een impressie in tien beelden nog zonder namen en rugnummers:

Update 24-4
Selectie fotos van de tentoonstelling door Mets Julianus

Chris Rijk

Jorge Luis Barragan Castano

Maaike Kramer voor Vincent de Boer en Felipe van Laar

Matthijs Hannink en Jans Muskee

Ooievaar

Thomas Klein Horsman en Jans Muskee

Trudi van Zadelhoff

Vincent de Boer en Thomas Knopper

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*