About [Redactie] 9072 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

3 Comments

  1. Sumiere reactie RRKC focust in een zin op behoud van werkgelegenheid. Gemiste kans als je niet eerst zet waarom/waarvoor. “Het besluit heeft verregaande consequenties voor de medewerkers van de RRKC/RKS. We zien het als onze primaire taak om de negatieve gevolgen die deze beslissing heeft te beperken.” Nu gaan ze college en betrokkenen op korte termijn een zienswijze doen toekomen, beloven ze. Publiek zal het toch allemaal worst zijn dat zien ze goed.
    Betekent wel dat de kans bestaat dat college steeds advies inkoopt op eigen maat. “Pak aan, geld, moet je wel even zus en zo schrijven.” Past precies in de bestuurlijke onvolkomenheid die kenmerkend is voor alle overheid.
    https://www.rrkc.nl/2022/06/01/reactie-rrkc-rks-op-intrekken-verordening

  2. @JB: Idd, het persbericht van gisteren was zo zonder visie. Dat ik er vanochtend alleen bij de Havenloods een verwijzing naar kon vinden zegt eigenlijk alles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*