Marjolein Witte @ De Spelonk

Marjolein Witte @ De Spelonk

Achtste tentoonstelling in het privé-initiatief aan de Valkenboslaan in Den Haag. Vierentwintig uur per dag zichtbaar vanaf de straat met af en toe een openings-midi-finisagemoment waarbij je ook naar binnen mag. Goed om te zien dat kunstenaars bij bijzondere locaties altijd proberen uit te pakken met een site-specific werk. Zo ook Marjolein Witte. Ze bouwde een modulaire sculptuur die zich een weg baant door de ruimte met daar op-, en aangeplakt, korte teksten en kleine ingrepen.

T/m 4 juni a.s.

Despelonk.nl/nutezien.html

Marjolein Witte @ De Spelonk

Marjolein Witte @ De Spelonk

Kruip-door-sluip-door richting de keuken met op rechts een subtiel gehangen Jongeleen.

Marjolein Witte @ De Spelonk

En wat dacht u van deze krabpaal voor de huiskatten?

Marjolein Witte @ De Spelonk

Marjolein Witte @ De Spelonk

Marjolein Witte @ De Spelonk

De bouwstenen waaruit e.e.a. is opgebouwd, een intregerend beeld.

Marjolein Witte @ De Spelonk

Vooral ook die combinatie met keramieken(?) kwatten kauwgom werkt erg goed.

Marjolein Witte @ De Spelonk

Marjolein Witte @ De Spelonk

Marjolein Witte @ De Spelonk

Marjolein Witte @ De Spelonk

Ook maakte Witte vier bijpassende vlaggen. Die ziet u het best overdag.

Marjolein Witte @ De Spelonk

T/m 4 juni a.s.

Despelonk.nl/nutezien.html

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*