The Cats of Mirikitani

The Cats of Mirikitani

The Cats of Mirikitani

Mijn favoriete film van het Rotterdam Film Festival tot nu toe. Een liefdevol, ontroerend en bij vlagen bijzonder grappig portret van Jimmy Mirikitani. Een japans-amerikaanse schilder die, getraumatiseerd door het amerikaanse concentratiekamp waar hij tijdens de tweede wereld oorlog vastzat en levend op de straten van New York, altijd en overal doorwerkt.

Nog twee keer te zien tijdens dit festival en ga dat ook vooral doen!

The Cats of Mirikitani

Grand Master Artist

The Cats of Mirikitani

Terwijl achter hem 2 vliegtuigen 2 flatgebouwen invliegen.

The Cats of Mirikitani

The Cats of Mirikitani

The Cats of Mirikitani

The Cats of Mirikitani

The Cats of Mirikitani

The Cats of Mirikitani

The Cats of Mirikitani

The Cats of Mirikitani

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

6 Comments

  1. Ook ik ben op zoek naar de film, maar met nederlandse ondertiteling. Wie kan mij helpen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*