Kunst in Second Life

NMC Campus Retrospective on Art of StarAx

Nu met tijdschrift SLART TM “a critical review and journal of the arts in Second Life”

“Looking at a few galleries this morning in 3000 AD I saw works in a gallery with “limited edition (6 of 6)” in the description field. You might think that if you bought it you would be getting the last copy of an edition that then would be sold out. I bought one, and then another. I now own two copies number 6 of 6 of the same work, and whoever else bought from that artist has more copies numbered 6 of 6.”

slartmagazine.com/editorial_07-1-1.htm

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

 1. 404
  Pagina bestaat niet
  Ga naar trendbeheer.com

  haha! toen ik vanaf m’n rss feed ding klikte kreeg ik dit te zien. “een existentieel grapje” dacht ik.. maar dus toch niet..
  groetje
  richie

 2. Uitleg: vanwege de update op Art Rotterdam dacht ik die wel even naar boven te kunnen zetten door de datum aan te passen, maar die datum zit ook in des wordpress’ URL. Omdat die pagina gelinkt is bv bij chmkoome en ctrlaltdel koos ik ervoor om dan maar dit stukje terug te zetten: met als gevolg dat (klaarblijkelijk) uw rss-feed dat dan weer niet slikt.

  Probleempjes van technische aard waar ik van tevoren niet op bedacht was.

  Kortom: niet meer doen. Gepubliceerd is gepubliceerd. (note to self)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*