The Graveyard

graveyard.jpg

“The Graveyard is a very short computer game designed by Auriea Harvey and Michaël Samyn. You play an old lady who visits a graveyard. You walk around, sit on a bench and listen to a song. It’s more like an explorable painting than an actual game. An experiment with realtime poetry, with storytelling without words.

Buying the full version of The Graveyard adds only one feature, the possibility of death.”

tale-of-tales.com/TheGraveyard

(Via Boingboing.)

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

5 Comments

  1. Ik zie werkelijk geen enkele overeenkomst tussen het werk van Marcel van Eeden en dit ‘spel’. Ongepast, zou ik deze vergelijking noemen, van Eeden zijnde. (Ikzelf zou me straffer uitdrukken desgewenst.)

    Overigens wel buitengemeen fascinerend van opzet dit ‘spel’: in de free trail versie kun je alleen maar rechtuit naar een bankje wandelen en eenmaal gezeten vangt een soort van videoclip aan met muzak van de vlaming(!?) Gerry de Mol http://gerrydemol.be/

    Full version kost slechts 5$ – zeg 1 euro 20. Ik ben heel nieuwsgierig naar de extra opties. Heeft iemand die full version gekocht en hoe is dat dan, dood gaan?

  2. Nu ja dan: het plaatje van dit ‘spel’ en het werk van van Eeden: het zal je maar op 1 lijn gesteld worden. Want dat bedoelde ik in eerste instantie met mijn reactie op uw reactie. Zwartwit! Dat zag u glashelder heer Koomen. Maar verder…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*