AES+F @ Witte de With

AESF1

aesf2

Op papier staat het vast aardig, “een interventie aan de buitengevel van Witte de With in de vorm van een kritische interface naar de stedelijke omgeving van de stad Rotterdam”, in de praktijk is het van de straat slecht zichtbaar behang en neemt het binnen de laatste resten licht weg. Groot is goed en veel is lekker, een voorhangdoek van AES+F bij Witte de With, de eerste van vier interventies in de openbare ruimte ism SKOR.

wdw.nl/project.php?id=204

Vrijdag 9 oktober tevens lancering Morality:

“Provocerend, maar ook onvermijdelijk […]

Moraliteit is […] een breed onderwerp dat iedereen op verschillende manieren beïnvloedt. Van de badkamer tot het parlement […]

Schijnbaar eenvoudig en tegelijkertijd verontrustend ingewikkeld.”

wdw.nl/project.php?id=201

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*