Emira Basic

Emira

Marilyn, Frühstück mit Monet (60x50cm).

Nog een Aken tip, het Atelierraum Marschiertor van Emira Basic. Op een paar wandelminuten van het centraal station. Met aan het raam een analoge commentaar/ flyer box voor de toevallige voorbijganger.

Emira-Basic.de

Emira

Herr der Printen (links) en Oberbürgermeister (rechts).

Emira

Leonardo di Caprio im Dialog (60x50cm).

Emira

Meg Ryan vor E. Hoppers Gemälde (60x50cm)

Emira

De eerder genoemde analoge commentaar/ flyer box.

Emira

Emira-Basic.de

About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*