Kunstenaar Joseph Klibansky opent merkwinkel in P.C. Hooftstraat

telegraafkunst

    Van RAW en Warehouse naar PC Hooft

De koning van het alternatieve circuit, wrochter van vervloekt ugly zut tm, fundatie-kunstenaar Joseph Klibansky, die een totaal gebrek aan oorspronkelijkheid combineert met een gouden gevoel voor marketing gaat helemaal los:

“Klibansky, die een plek in het illustere rijtje van Jeff Koons en Damien Hirst nastreeft, is bekend van zijn grote glimmende beelden. In de etalage van zijn ‘brand store’ prijkt een typisch werk van hem: twee parende schildpadden met feestmutsen op.”

fd.nl/ondernemen/1175588/kunstenaar-joseph-klibansky-opent-merkwinkel-in-p-c-hooftstraat

(Sjees en zie de naam van de auteur van het stuk.)

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*