Melle Smets @ De Player

COM.POST # 12 / Melle Smets (nl)
“Regiogeluiden” [Area Sounds]

deplayer.nl/index.php?option=com_eventlist&func=details&did=194&reverse=1

Als er maar genoeg touwtjes zijn…

Het diner voor dertig is geheel draadloos.

Met op kanaal vijf het geluid van de tafel – met microfoons aan borden, in bier, onder pannen.

Druk? Lekker knus!

Allengs gezelliger.

Danielle Lemaire tikt geheime boodschappen met een in bier gehangen microfoon. Jan van den Dobbelsteen hoort hard mee.

Elske Revelman de Vries toont haar nieuwste creaties. Vrij gebaseerd op vooroorlogse audioradarvervangingsinstallaties. (Ooit ook in de kolommen van trendbeheer de revue gepasseerd, – wat niet eigenlijk -, maar ik kan met geen mogelijkheid het bericht terug vinden.)

“Toettoet!”

“Loud & clear!”

Annemiek ontvangt een mop van gene zijde.

De holbewoners Neandertalers stonden garant voor het geserveerde voedsel. (Menu kanaal negen.) Eten doe je met je handen.

Opnieuw een topavond in de Player:

“”Regiogeluiden” [Area Sounds] is an entire evening devoted to lectures, sound experiments, and stories about the possibilities, functions and boundaries of sound in our everyday lives. The show is the result of “hard kijken” or a “experience research” study that was performed by Melle Smets and will be presented at the dining table!”

deplayer.nl/index.php?option=com_eventlist&func=details&did=194&reverse=1

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

  1. @ JB: “Elske Revelman de Vries toont haar nieuwste creaties. Vrij gebaseerd op vooroorlogse audioradarvervangingsinstallaties. (Ooit ook in de kolommen van trendbeheer de revue gepasseerd, – wat niet eigenlijk -, maar ik kan met geen mogelijkheid het bericht terug vinden.)”

    U bedoelt deze? https://trendbeheer.com/2009/12/23/luchtakoestiek

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*