Hester Scheurwater @ 182 A, de opbouw

Hester Scheurwater @ 182 A, de opbouw

Dat wordt een leuk rondje Rotterdam Zuid vanavond. Eerst op bezoek bij De Zwarte Ruyter en daarna door naar Gallery 182 A voor de solo van Hester Scheurwater. Of andersom natuurlijk.

(foto’s Bob Lieshout)

Hester Scheurwater @ 182 A, de opbouw

182 A initiator Abner Preis kijkt toe.

Hester Scheurwater @ 182 A, de opbouw

Hester Scheurwater @ 182 A, de opbouw

Hester Scheurwater @ 182 A, de opbouw

Volgens Facebook komen er 190 vrienden dus het zou wel eens rustig kunnen worden daar op Zuid.

Niels Post
About Niels Post 1059 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

5 Comments

 1. Beste Hester,

  ik heb bewondering voor je normale durf en het inspireert mij om als vouyeur een lied op je te schrijven, een schilderij of gedicht. Ben je het ermee eens. Want zo iemand als jij moet bezongen worden. Waar kan ik nog meer afbeeldingen zien. Ik las je vandaag in Volkskrant magazine 17-4-2010.
  Hartelijke groeten, gerard.

 2. De obsessie om dit tafereeltje dagelijks in een pose te vangen zorgt voor het mysterie. Dan geloof ik inderdaad wel dat het een ‘zelfonderzoek is naar je eigen driften en emoties’.

  Zag laatst de film Cherry Blossoms. Ik ga even kort door de bocht, maar hierin zorgt een traditionele Chinese dans ervoor dat een man die haar ex-vrouw verloor (en van die traditionele Chinese dans hield, maar hij dus niet) voor een soort van rouwverwerking als hij de dromen van haar vrouw alsnog waarmaakt in Sjanhai.

  Die zelfportretten lijken mij ook een soort verwerking van wat dan ook, al is het maar ‘het verwerken van die alledaagse driften en emoties’. Ben benieuwd wat Hester voor zelfinzichten opdeed.

  http://betterthanyesterday.punt.nl/?id=509830&r=1&tbl_archief=&

 3. Hoi Hester,
  Ik had jouw foto’s nog nooit gezien. Ik vind ze heel spannend! Wat ik nog niet eerder gezien had is dat je bijna altijd een panty draagt. Zonder iets eronder… Dat is mijn stiekume obsessie, zo sexy! Vind jij dat ook? Ik fantaseer altijd over vrouwen in panty. Maar vrouwen die dat ook sexy vinden om te dragen ben ik tot nu toe nog niet tegen gekomen.
  Groeten, Mark Groen

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*