Kenyan Taxi Art

Korte reportage over de cultuur van gepimpte taxibusjes in Nairobi op het kunstkanaal van Al Jazeera. Met grote flatscreens achterin en bands die daar weer speciaal videoclips voor maken om zichzelf beter te promoten.

YouTube.com/show/artsworld

(via HurtYouBad)

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*