Easy Show Kamer Laakkwartier

EASY 05 08 2010 coloured tape

EASY 01 05 2010 Eight bottles filled with paint placed on a square

“Groupshow at Kamer Laakkwartier
Thursday 16 september 2010
opening 20:00 hour

participants so far: Elizabeth de Vaal, Ellen Rodenberg, Maarten Schepers, Jeroen Bosch, Hans Ensink op Kemna, Clary Stolte, Peter Luining, Jan van der Ploeg, Erik-Jan Ligtvoet, Stefanie Scholte, Arianne Olthaar, Roman Wolgin, Kees Koomen, Maarten Janssen, Nelleke Scharroo, Susanne Bruynzeel, Ton Schuttelaar, Loes Aarts, Machiel van Soest, Matthew Deleget, Mark Brogan, Niels Post, Rob Knijn, Quentin Armand, Jack Segbars, Yvonne Lacet, Mark de Weijer, Yvo van der Vat, Thom Vink, Thomas Bakker, Peter Cleutjens, Isa Tenhaeff, Harold de Bree, Carla Klein, Roeland Langendoen, Dit is dit, Marike Schuurman, Barney de Krijger, GJ de Rook, Johan Gustavsson”

kl-sb-easy.blogspot.com/

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

14 Comments

 1. woensdag 15 september 2010, van 20-23 uur

  Kamer Laakkwartier, Pasteurstraat 82, Den Haag

  g.j. de rook: krakeel

  expositie met kabaal

  en kopstoten

 2. 16 september +
  Ibrahim R. Ineke
  Eelco Brand
  Ineke Sleeuwenhoek
  Karl Orton
  Lasse Schmidt Hansen
  Urs Pfannenmuller
  Pietertje van Splunter
  Marc Claeijs

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*