Leadership Dating

“World class leaders in their fields all have their common needs for human companionship met by wives, husbands, lovers, courtesans; We created a service that fulfills their post human requirements. “

Omdat het vandaag Valentijnsdag is en dictators het met de dag moeilijker hebben: Happy Famous Artists lanceren de Leadership Datingsite World Dictators Unite. Als een soort linkedIn voor volwassenen, een InYourFacebook.

worlddictatorsunite.com

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 3901 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*