Baidu Maps

Baidu Maps

GoogleBaidu MapsSimCity

Waarom satellietfoto’s maken en camera-auto’s rond laten rijden, als je genoeg mensen hebt om fijn te kleuren? De Chinese Google concurrent Baidu komt wel door de censor met keurig gekuiste pixels van Beijing, Shanghai en meer dan 30 andere steden.

www.o.cn
map.baidu.com

Stijlvol isometrisch met je smartphone rondlopen kan nu in andere steden dan SimCity.

SimCity iPhone

4 Comments

  1. Schakelen tussen oude satellietbeelden en de pixel art is op het expo terrein onwerkelijker dan de overtreffende trap. Grauwe smut maakt plaats voor fruitige pixelfollies die Will Wright niet had kunnen bedenken. http://sh.o.cn/
    (Toggle zit in de zoom-rechthoek rechtonder, klik onderste knop links)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*