About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

5 Comments

  1. Op de foto te zien niet voor verbetering vatbaar. @JJ en @Nelis: vanwaar die knorrigheid ?

  2. al jaren fan van de beste man -met name zijn (clandestiene) wildplakkerij uit de oude doos (http://urbanario.es/wp-content/uploads/2008/10/buren11.jpg)-, maar dit werk lijkt me duidelijk bedoeld om van binnenuit door zijn werk naar buiten te moeten kijken.. naar mijn mening op zijn best niet optimaal vanaf de straat, zeker met al die toeters en bellen van het gebouw zelf.
    (maar van knorrigheid geen sprake) knor knor

  3. Binnen is ook het al dan niet gedateerde interieur van AVL te bewonderen
    Gewoon even aanbellen
    GS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*