Sweatboxing @ Showroom MAMA

Een mooie, diverse haast dubbelgevouwen tentoonstelling in het ‘kleine’ MAMA.

“De plattegrond van MAMA’s tentoonstellingsruimte wordt opgedeeld door middel van zichtlijnen die worden doorbroken door afscheidingswanden die staan op drie denkbeeldige lijnen die door de tentoonstellingsruimte zijn getrokken. Op deze manier krijgt elke aan Sweatboxing deelnemende kunstenaar zijn of haar eigen afgezonderde ruimte waarin het werk afzonderlijk goed bekeken kan worden.”

Waarvan acte: werkt wonderwel. Overvol met overzicht. Alleen al voor de tentoonstellingsarchitectuur – die je niet ziet op het beeldverslag – de moeite waard.

showroommama.nl/projects/sweatboxing.cfm

(openingspictures en een levendiger beeldverslag vol mensen van JJ: https://trendbeheer.com/2011/04/04/some-good-shit-some-bad-shit – na dek22, even scrollen)

advertentie(s)

Mark Mulroney, Marius Tarkawian

Mark Mulroney

Ryan Travis Christian

Nare Eloyan

Stefan Marx

Husk Mit Navn

Gerben Meinders

Tala Madani

Koen Taselaar

Jasmijn Visser

In al zijn overvolheid een heel goede tentoonstelling: bovenstaand vormt nog niet de helft van de getoonde werken. (Lastplak is ertussendoor geglipt, hier niet met beeld)

29 mei was de laatste dag – lees ik nu. (Ik ben verduld verdraaid traag met uploaden laatste tijd.) Affijn: heeft u het niet gezien, dan heeft u het gemist. Met bovenstaande beelden dan maar als mosterd na de maaltijd.

showroommama.nl/projects/sweatboxing.cfm

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*