Emily Ansenk, Kunstcoryfee van de maand

“Afgelopen maand werd Emily Ansenk, directeur van de Kunsthal in Rotterdam verreweg het meest voorgedragen voor de eretitel Kunstcoryfee van de maand. Zij wordt geroemd om haar optreden voor de media, al krijgt ze ook kritiek. Men vindt het slim dat het museum de dag na de inbraak al weer voor het publiek werd opengesteld. Maar ook zet men vraagtekens bij de beveiliging en vraagt men zich af of Emily Ansenk aan kan blijven als de beveiliging onvoldoende blijkt te zijn geweest.”

Suggesties voor de volgende ‘Kunstcoryfee van de maand’ kunnen worden ingestuurd via www.kunstcoryfee.nl.

About Daan Samson 111 Articles
De kunstwerken van Daan Samson behandelen de taboes, pijnpunten en verworvenheden van de welvaartsamenleving. Op Trendbeheer bericht hij over wáárlijke progressie, over botanische cultuuraangelegenheden en over alle fraaie dingen die door z’n vrienden worden gerealiseerd.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*