About Jeroen Bosch 4650 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

6 Comments

 1. @JB; Dit is wel erg makkelijk he, jouw werk zijn ook enkel A4tjes in lijstjes op deze manier beschouwd. Ook zo gevarieerd!
  (overigens ben ik geen fan van zijn werk, ik ben meer van Japans eten)

 2. Met bewondering naar het tv. programma gekeken.
  Heb een vraagje aan de kunstenaar. Hebben uw ouders vroeger op de Delftlaan gewoond en is uw moeder onderwijzeres geweest aan de koningin Wilhelminaschool aan de Domvloedslaan in Overeen? Ze heette toen juffrouw Klein en ik zat bij haar in de klas.De naam Sparnaay komt niet zoveel voor in Haarlem.
  Als dit klopt ben ik benieuwd of uw moeder nog leeft? met vr. groet, Loes Boender

 3. Beste Tjalf,

  ik het je kunstwerken vanavond bij Ivo Nihe gezien.
  Wonderbaarlijk mooi.
  Ik heb je schilderijen gelijk op Power oint gezet
  ik ben vorige week naar het rijksmuseum geweest, maar ik heb echt niet een schilderij gezien dat mooier is als die van jou.
  Mijn complimenten!!!

  Monique Bosman

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*