Niki van Strien @ Het Wilde Weten

Niki-van-Strien

Niki van Strien met te gek ongrijpbaar werk dat moeilijk te kwalificeren is. Tactiel, gedetailleerd en toch ook ruimtelijk. Kwetsbaar, abstract en met een bijzondere ambachtelijkheid. Ik ben er dol op en razend enthousiast. Liefhebbers komen buurten – deze vrijdagavond 22 februari te zien in Het Wilde Weten vanaf 18:00 uur en het weekend in alle rust van 11:00 tot 17:00 uur.

hetwildeweten.nl/2013/22-02-2013-opening-exhibition-niki-van-strien

Niki-van-Strien2

Niki-van-Strien3

(Meer beeld volgt)

Komt allen: bier koud/soep warm vanaf 18:00 uur.

hetwildeweten.nl/2013/22-02-2013-opening-exhibition-niki-van-strien

About Jeroen Bosch 4612 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*