Anouk Griffioen

Anouk Griffioen

    Horse 450-250cm charcoal and graphite on paper 2013

Grote update bij Anouk:

Anoukgriffioen.nl/werk-beschikbaar

Anouk Griffioen

    No title charcoal on cotton 210-260cm 2013

Anouk Griffioen

    No title 200-200 cm charcoal on cotton 2013

Anouk Griffioen

    No title charcoal on cotton 200-260 cm 2013

Anoukgriffioen.nl/werk-beschikbaar

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*