Rammellzee over Beat Bop

Rammellzee_over_Beat_Bop

Bij BoingBoing loopt al een tijdje de Hip Hop Family Tree, een oral history in stripvorm over de geschiedenis van rap een aanverwanten (binnenkort ook te koop op papier). In deze aflevering blikt de in 2010 overleden Rammellzee terug op het ontstaan van Beat Bop, de heilige graal aller rapplaten.

    Opklik voor groot:

Rammellzee over Beat Bop

De plaat in kwestie:

Boingboing.net/2013/09/03/brain-rot-hip-hop-family-tree-71.html

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*