En als de bom valt

En als de bom valt

“Underground shelters built in fear of a nuclear attack were usually cramped spaces with just enough amenities to survive a few months. When wealthy recluse Girard “Jerry” B. Henderson built his Cold War bunker in 1978, he decided to ride out the end of the world in style.”

Cultofweird.com/americana/underground-home-las-vegas/
(video na de klik, via BoingBoing)

Niels Post
About Niels Post 3503 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*