Vroege Judge

    Fraaie staaltje voedselvoorlichting anno 1991 blijkt nog verrassend actueel.

“Judge started in animation after working for a spell as first a computer programmer and then a blues bassist. After seeing an animation cel on display in a local movie theater in 1989, he ran out and bought a Bolex 16mm camera and started making movies.”

Bij Open Culture een overzicht van het werk dat Mike Judge maakte in de jaren voor Beavis & Butt-head.

Openculture.com/2014/07/the-first-animations-of-mike-judge.html

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Judge ik denk welke Judge – ow die! Grappig dat bij de eerste seconde B&B er al in zit en het muntje valt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*