Te land, ter zee en in de lucht

still

‘IN THE EARLY hours of Wednesday morning, the age of robotic graffiti was born. KATSU, a well-known graffiti artist and vandal, used a hacked Phantom drone to paint a giant red scribble across Kendall Jenner’s face on one of New York City’s largest and most viewed billboards. By all accounts, it is the first time that a drone has been deployed for a major act of public vandalism.

[…] “It’s exciting to see its first potential use as a device for vandalism,” he added, cheerfully.’

Wired.com/2015/04/age-drone-vandalism-begins-epic-nyc-tag

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*