Chris Johanson @ KQED Arts

“In this episode of KQED Art School, we catch up with Chris Johanson at Adobe Books in San Francisco where he spent many of his formative art-making years. In this interview, he talks about his philosophy on making art and his approach to color and painting words. Check out Pt. 2 where he shows you how to make your own conceptual art: http://youtu.be/BqMN1opQfds

Youtu.be/k8H_0ejJ7xc

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*