Voetbalvlaggen XL

[arve url=”https://youtu.be/w5qTnfkyb4Y” /]

“Perretta began his artistic career by spraying his motorbike helmet but his talents were first spotted by football fans when he when he painted a friend’s portrait on her 15th birthday. She was a Boca Juniors supporter and it wasn’t long before their barras approached Perretta and asked him to create a banner to be unfurled at La Bombonera.”

“[…] his most famous work is probably his depiction Argentina’s holy trinity – Diego Maradona (God), Pope Francis (the Father) and Lionel Messi (the Messiah), his “sacred robes” have dominated stadiums throughout the world […]”

Theguardian.com/football/copa90/2017/oct/20/street-artist-greatest-banners-telones-world-football-argentina

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*