Sander van Wettum tijdens Prospects & Concepts

Sander van Wettum tijdens Prospects & Concepts

Voor de zesde keer op rij presenteert het Mondriaan Fonds tijdens Art Rotterdam een overzicht van de kunstenaars die het afgelopen jaar een Werkbijdrage Jong Talent mochten ontvangen (voor de recent afgestudeerden onder u, dien vooral een aanvraag in). Een van de bijna tachtig gelukkige deelnemers komende week is fotograaf Sander van Wettum, in 2015 maakte hij een mooie duo-presentatie met Johannes Langkamp in het kader van 10 jaar Trendbeheer tijdens de Wereld van Witte de With.

Van 7 t/m 11 februari aanstaande.

Mondriaanfonds.nl/activiteit/prospects-concepts/

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*