Stan Klamer @ Erasmus Galerij

Een paar jaar geleden koos de kunstcommissie van De Erasmus Universiteit een zestal tekeningen uit op de beurs bij Galerie Maurits van de Laar. De nog onwetende kunstenaar liep nietsvermoedend ergens rond op de beurs tot hij werd aangesproken om een sprintje te trekken naar zijn galerie.

Stan Klamer is die kunstenaar en donderdag 4 april vertelde hij over zijn werk en zijn kunstenaarschap in Amsterdam aan het IJ. In de Erasmus Galerij is een solo tentoonstelling te zien van zijn tekeningen met de titel De kaart, het metafysische object bij uitstek.

De uitleg van Stan moet je nu wel missen en dat is vreselijk spijtig.

vbcn.nl/NL/messages/de-kaart-het-metafysische-object-bij-uitstek

Nog te zien tot halverwege mei
Erasmus Universiteit Rotterdam, gang tussen Theil Building C-hal en Aula Erasmus Building, open ma t/m vr 09:00 -18:00 uur

stanklamer.nl/2012-zw-roeibootje-24×32

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*