Atelier Elspeth Diederix

Atelier Elspeth Diederix

Wat een heerlijkheid om rond te dwalen door The Miracle Garden, de open studio van Elspeth Diederix in het Erasmuspark te Amsterdam West. Diederix cultiveert en fotografeert de bloemen in de tuin, omdat ze met de schoonheid ervan mensen blij wil maken.

Atelier Elspeth Diederix

Momenteel zijn haar abstracte foto’s van tulpen te zien op posters in Amsterdam en op de tentoonstelling Ongetemd in Museum IJsselstein. Verder heeft Diederix door heel IJsselstein posters met narcissen verspreid. De tentoonstelling Ongetemd gaat over het manipulatieve gedrag van de mens ten opzichte van de natuur. De centrale vraag in de tentoonstelling is of de natuur zich laat temmen door de mens. Diederix hoopt met haar ingrepen de kijker eraan te herinneren dat de natuur kostbaar is en dat we er zuinig op moeten zijn.

Atelier Elspeth Diederix

    Ongetemd Museum IJselstein, foto Elspeth Diederix.

Atelier Elspeth Diederix

    Ongetemd Museum IJselstein, foto Elspeth Diederix.

Atelier Elspeth Diederix

    Posters Amsterdam, foto Elspeth Diederix.

Atelier Elspeth Diederix

Atelier Elspeth Diederix

Atelier Elspeth Diederix

Atelier Elspeth Diederix

Atelier Elspeth Diederix

Atelier Elspeth Diederix

Atelier Elspeth Diederix

Atelier Elspeth Diederix

Elspethdiederix.com

The Miracle Garden || Erasmuspark || Jan van Galenstraat || Amsterdam || Dagelijks geopend: in juni t/m augustus van 7u00 t/m 23u00 voor de rest 24 uur per dag.

De tentoonstelling Ongetemd is te bezoeken ™ 30 augustus in Museum IJsselstein || Walkade 2-4 || 3401 DS IJsselstein || Deelnemende kunstenaars: Elspeth Diederix, Tanja Engelberts, Ienke Kastelein, Inge Meijer, Naomi Mitsuko Makkelie, De Onkruidenier, Johan Rijpma en Koen Taselaar.

About Najiba Brakkee 140 Articles
Najiba Brakkee woont in Amsterdam en werkt op project basis in de kunstwereld als pr-medewerkster en organisator. Zij ziet de kunstwereld als een avontuur en schrijft over alles wat zij onderweg tegenkomt: exposities, ateliers, beurzen en dergelijke. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*