Antigoon en Gilles de Brock @ Kelderman en van Noort

Antigoon en Gilles de Brock @ Kelderman en Van Noort

Brabantse nachten zijn lang! En hoewel ze de boel al aan het afsluiten waren mochten we afgelopen vrijdagnacht toch nog even een kijkje nemen in de net geopende duo-show van Antigoon en Gilles de Brock. En het is echt prachtig werk.

(Een bericht van Jasper van Es)

Antigoon en Gilles de Brock @ Kelderman en Van Noort

    De aanbouw van KEVN. Erachter de oude school waar de studio’s en kunstruimtes zijn.

Kelderman en van Noort (KEVN) is sinds 2008 al een begrip in Eindhoven, gerund door Erik & Ying. Begonnen in kraakpanden hebben ze net voor de pandemie hun prachtige nieuwe locatie geopend naast Station Strijp S in Woensel West. Na een lange verbouwing zijn ze helaas weinig open geweest, maar alleen de aanbouw zelf is al de moeite waard om naar Eindhoven af te reizen!

Antigoon en Gilles de Brock @ Kelderman en van Noort

Na Sigrid Calon en Graphic Surgery is nu de beurt aan Antigoon en Gilles de Brock die elkaar kennen uit de graffitiscene. De invloeden van hun graffitiverleden is goed te zien in het werk. Beide makers bouwen hun eigen machines die de grafische patronen op platen en tegels aanbrengen. Door het analoge met het digitale te combineren is er ruimte voor imperfectie waardoor het werk de rauwe kenmerken van graffiti weet te behouden. Toch is het werk onmenselijk strak en geometrisch.

https://windowstotheworld.nl/

https://windowstotheworld.nl/

Antigoon en Gilles de Brock @ Kelderman en van Noort

Antigoon en Gilles de Brock @ Kelderman en van Noort

Antigoon en Gilles de Brock @ Kelderman en van Noort

Antigoon en Gilles de Brock @ Kelderman en van Noort

Antigoon en Gilles de Brock @ Kelderman en van Noort

Antigoon en Gilles de Brock @ Kelderman en van Noort

De eindresultaten worden door elkaar gepresenteerd in 2 van de 3 vers gewitte ruimtes van KEVN. De expo is nog tot 10 oktober te zien. Het werk is ook te koop dus wacht niet te lang met een bezoekje.

Keldermanenvannoort.nl/agenda/antigoon-gilles-de-brock/

Oh en kom je na zondag 5 sept dan kan je in de derde ruimte de expo van signpainting event Windows to the World meepakken! En behalve bij KEVN is er ook werk te zien van verschillende signpainters in de binnenstad van Eindhoven.

Windowstotheworld.nl/

About [Redactie] 8976 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*