Anouk Kruithof in Le Havre

Anouk Kruithof in Le Havre

De mensheid danst en wat een feest. Iedereen kan het en iedereen doet het. Anouk Kruithof en team schraapten zo’n 8800 (!) video’s van allerhande sociale media, smeedden het tot een vier uur durende loop en voorzagen het van een lekker deuntje muziek. Geweldig werk dat in de verte doet denken aan The Clock, het maakt niet uit wanneer je instapt het blijft boeien.

Slechts een paar uur was ik in Le Havre, en viel meteen met mijn neus in de boter. Eenmaal thuis blijkt Kruithofs Universal Tongue onderdeel van een veel groter geheel, Un Été Au Havre.

T/m 17 september a.s.

Uneteauhavre.fr/en/?view=article&id=884:universal-tongue&catid=69

Uitgebreide website over Universaltongue.com

Anouk Kruithof in Le Havre

Anouk Kruithof in Le Havre

Anouk Kruithof in Le Havre

Anouk Kruithof in Le Havre

Anouk Kruithof in Le Havre

Anouk Kruithof in Le Havre

Anouk Kruithof in Le Havre

Anouk Kruithof in Le Havre

Anouk Kruithof in Le Havre

Anouk Kruithof in Le Havre

Anouk Kruithof in Le Havre

Anouk Kruithof in Le Havre

Anouk Kruithof in Le Havre

Anouk Kruithof in Le Havre

Anouk Kruithof in Le Havre

Anouk Kruithof in Le Havre

Anouk Kruithof in Le Havre

T/m 17 september a.s.

Uneteauhavre.fr/en/?view=article&id=884:universal-tongue&catid=69

Uitgebreide website over Universaltongue.com

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

  1. Dankjewel Niels zie dit nu pas! Maar de 8 channel video installatie UT komt ook naar de Kunsthal in Rotterdam ! 13 april al dus dan kan je daarin verdwijnen is t oorspronkelijke werk en heel anders dan in le Havre hopelijk zienik je daar gr anouk

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*