Consollection

Consollection.de

(via Brimborium)

“The 2nd edition of Ataris prominent VCS 2600. The difference to the first release with wooden decor are 4 switches on top instead of 6 switches. The systems themselves are fully compatible, every 2600 game runs on both. A tiny change for normal people, but an important difference for a collector.”

“Among the strangest pieces of hardware ever released, the Virtual Boy was another take of the Game Boy inventor, but was a flop in Japan and the USA. It contained goggles which gave a good 3D-picture, but was strange to play with its position on a table.”

About Niels Post 3581 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*