Robert F. Arnold

The Morphology of Desire, 1998.

“An experimental exploration of the commodified representation of romantic love in popular culture, and the relationship between the still and moving image, using digital image morphing to animate romance novel cover illustrations as a dance of unrealized desire. This cyclical movement is segmented into a minimalist narrative by short passages quoted from romance novels.”

Vimeo.com/11153646 (video na de klik)

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Volgens mij heb ik dit, way back in de day, gezien in die glazen container op het Hereplein in Groningen.

    Space man!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*