Berndnaut Smilde @ Land of Tomorrow

Berndnaut Smilde @ Land of Tomorrow

Ook in de echte wereld gaat Smilde viral dit jaar. Vorige maand in Londen, nu in San Francisco (t/m 27 april) en een groots overzicht bij Land of Tomorrow in Louisville, Kentucky (t/m 26 maart a.s.). 5uur heeft beeld.

5uur.wordpress.com/2013/02/22/land-of-tomorrow/

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*