Welkom in de bananenrepubliek!

Welkom in de bananenrepubliek!

“De Sanseveria is onverwoestbaar, nauwelijks gevoelig voor ongedierte, vanwege zijn bijzondere bladstructuur, kent een luchtzuiverende werking én kan daarnaast ook nog eens weken zonder water. Kortom, de Sanseveria: een ideaal keuze voor de multinational die aan de Zuidas van Amsterdam een kantoor huurt om de belasting te ontduiken.”

“[…] Ik ben beland in een 6,5 uur durende kamerplantentour, langs de treurig leegstaande kantoorpanden van Amsterdam. Duizenden kantoorpanden waar enkel één kamerplant de ruimte vult, moederziel alleen.”

Mistermotley.nl/art-everyday-life/welkom-de-bananenrepubliek

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*