Karin van Pinxteren @ Twelve Twelve

In beeld gevat taalspel, grafische poezïe zo u wilt, van Karin van Pinxteren. De zinnen moeten oncijferd, de betekenis geeft zich niet gelijk prijs. Taaltheatrico’s waarbij opvalt hoezeer de titel verschilt van het gebruikte woordbeeld. (Zie de website voor duidelijke afbeeldingen werk met onderschrift titel)

Nog tot 27 mei.

twelvetwelve.gallery/artists/karin-van-pinxteren/

Beeldimpressie:

Onbekend atmospherisch effect 2018

Paper is as cosmic as the universe #4, 2017

In Chelva en ernaast, 2016

Nog tot 27 mei.

twelvetwelve.gallery/artists/karin-van-pinxteren/

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*