James Kalm op bezoek bij Marlene Dumas @ David Zwirner

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=H0L8wxB70qc” /]

“James Kalm wrapped things up in the studio and headed out for some visual culture field work last evening. Thinking the weather would remain as the same balmy spring day, he left Brooklyn with only a hoodie. Hitting 10th Avenue, looming storm clouds from New Jersey cut open, and the shower started. Fortunately, your reporter was close enough to David Zwirner (the object of this excursion) that he could duck in, 15 minutes before closing and record video of the Marlene Dumas show “Myths & Mortals”.”

T/m 30 juni a.s.

Davidzwirner.com/exhibitions/myths-mortals

Youtube.com/watch?v=H0L8wxB70qc

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*