Jonathan Griffin, On Fire

Jonathan Griffin, On Fire

Alleraardigst boekje over een minder aardig onderwerp, de atelierbrand. En hoe kunstenaars dat met vallen en opstaan te boven komen.

Schrijver Jonathan Griffin stelt dat kunstenaarsateliers, met dank aan zelfontbrandende lijnzaadolie, bovengemiddeld vaak in vlammen opgaan en interviewde tien getroffenen waaronder Erik van Lieshout die eind jaren negentig slachtoffer werd van een klassieke lijnzaadolie/schildersbrand.

Voor zo’n $16 te koop bij de betere (online) kunstboekhandel.

Jonathangriffin.org/on-fire/

Jonathan Griffin, On Fire

Jonathan Griffin, On Fire

Jonathan Griffin, On Fire

Jonathan Griffin, On Fire

Voor zo’n $16 te koop bij de betere (online) kunstboekhandel.

Jonathangriffin.org/on-fire/

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*